Son Dakika
Hindistan’ın Başbakanı Narendra Modi Hindustan Aeronautics Limited’i ziyaret etmek için gittiği Bengaluru’da bir Tejas savaş uçağıyla uçtu.
Modi devam eden çalışmaları incelemek üzere gittiği tesislerde Hindistan üretimi Tejas savaş uçağı ile uçuş gerçekleştirdi.
Başbakan Modi uçuş sonrası X hesabından yaptığı paylaşımda “Tejas’taki sortiyi başarıyla tamamladık. Bu deneyim inanılmaz derecede zenginleştiriciydi, ülkemizin yerli yeteneklerine olan güvenimi önemli ölçüde artırdı ve ulusal potansiyelimiz konusunda bende yenilenmiş bir gurur ve iyimserlik duygusu bıraktı” ifadelerini kullandı.
Hindistan üretimi Tejas hafif saldırı uçağının hava kuvvetleri filosundaki MiG-21 jetlerinin yerini alması bekleniyor.
Successfully completed a sortie on the Tejas. The experience was incredibly enriching, significantly bolstering my confidence in our country's indigenous capabilities, and leaving me with a renewed sense of pride and optimism about our national potential. pic.twitter.com/4aO6Wf9XYO
— Narendra Modi (@narendramodi) November 25, 2023
BENZER HABERLER