Son Dakika
Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dhabi şehrinde başlayan IDEX 2025’te, Rus helikopter üreticisi Russian Helicopters yeni helikopterlerini sergiliyor.
Rus şirketin yangın söndürme helikopteri olarak geliştirdiği Ka-32А11М, polis ve ambulans helikopter modelinde geliştirilen Ansat helikopterleri IDEX 2025’te görücüye çıkıyor.
Rus üreticinden yapılan açıklamada Ansat helikopterlerinin polis birimi ve ambulans helikopter sınıfında kendini kanıtladığına vurgu yapılırken, Ka-32А11М ise en gelişmiş yangın söndürme helikopteri sınıfında olduğu belirtildi.
Ukrayna savaşı sonrasında Avrupa’daki tüm organizasyonlardan men edilen Rus şirketler en yeni ürünlerini geçtiğimiz yıl Çin’deki Zhuhai Airshow’dan sonra bu yılda IDEX ile BAE’de görücüye çıkararak yeni müşterileri bünyesine katmayı hedefliyor.
BENZER HABERLER