logo

THY’nin isimsiz kahramanları çocukları sevindirdi

THY’nin isimsiz kahramanları çocukları sevindirdi

Pandemi döneminde zorlu şartlarda aldıkları önemli sorumlulukla takdir toplayan Türk Hava Yolları kabin memurları bu kez kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocukları sevindirdi.

Gökyüzünde misafirlerini güler yüzle ağırlayan 34 kabin memuru, bayramın buruk sevincini yaşayan 415 çocuğa bayramlık kıyafet ulaştırarak yüzleri güldürdü.

İsimsizlerTK isimli sosyal medya hesapları aracılığıyla ihtiyaç sahipleri için destek toplayan ekip bayram organizasyonu kapsamında ilk olarak Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocuklara bayram hediyelerini verdi ardından da 17 noktada 17 ayrı ekip ile çocuklara ve ailelere ulaştı.

Her çocuk için şort, tişört ve gömlekten oluşan 2 takım kıyafet hazırlayan isimsiz kahramanlar pandemide sokağa dahi çıkamayan çocuklara bayram sevinci oldu.

Gökte Tanışıp Yerde İyilik İçin Buluşuyorlar

Gökyüzünde tanıştıkları arkadaşları ile yeryüzünde ihtiyaç sahibi kimselere dokunan kabin memurları bayram organizasyonları sonrası 39. projelerini tamamlamış oldu.

Pandemi döneminde 1007 aileye hijyen ürünü ve erzak ulaştıran iyilik elçileri Elazığ ve İzmir depremlerinde de etkilenen bölge halkına yardıma uçtu.

Yardımsever arkadaşlarını “aile” olarak tanımlayan gurup bir diğer çalışmaları ile de Mardin’de bir anasınıfı ve Ağrı’da bir kütüphane açtı.

 

#

SENDE YORUM YAZ