logo

Jose Mourinho İGA’da tek başına

Jose Mourinho İGA’da tek başına

Fenerbahçe’de Benfica karşısında alınan mağlubiyet sonrası Jose Mourinho dönemi son ermişti. Portekizli teknik adam Türkiye’den ayrıldı.

Eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, İstanbul’dan ayrıldı. Sarı-lacivertliler ile sözleşmesi feshedilen Portekizli teknik adam, sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı’na geldi.

Burada basın mensuplarına açıklamada bulunmayan Mourinho, İstanbul’dan Portekiz’e hareket edecek uçağa bindi.

Fenerbahçe’ye İmza için geldiğinde binlerce taraftarın karşıladığı dünyaca ünlü teknik adamın İstanbul’da yalnız ayrılması ve tarifeli uçakla Portekiz’e gitmesi dikkat çekti.

Mourinho, havalimanında fotoğraf isteğinde bulunan futbolseverleri de kırmayarak onlarla fotoğraf çektirdi.

#

SENDE YORUM YAZ