logo

Jazeera Airways uçağına Trabzon’da bomba ihbarı

Jazeera Airways uçağına Trabzon’da bomba ihbarı

Trabzon Havalimanı’nda bomba ihbarı yapılan Jazeera Airways uçağı nedeniyle alarm verildi.

Kuveyt-Trabzon seferini yapan A320 tipi uçağa bomba ihbarı yapılırken, uçağın Trabzon’a teker koyduğu ve bomba araması yapılacağı açıklandı.

Yolcuların hepsi tek tek aramadan geçirilirken, ekiplerin ayrıca uçakta da bomba aramalarına devam ettiği açıklandı.

Yaşanan durum nedeniyle Trabzon’a inecek olan iki uçağın ise civar havalimanlarına yönlendirildiği öğrenildi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu tarafından yapılan açıklamada Kuveyt Havayolları genel merkezine yapılan genel bomba ihbarı olduğu, bu nedenle havadaki tüm Kuveyt havayolu şirketlerine ait bomba ihbarı prosedürlerinin uygulandığı belirtildi.

Ustaoğlu uçakta yapılan aramalar sonrasında herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadığını ve uçağın dönüş seferine devam edeceği açıklandı.

Trabzon Havalimanı’nda gelen uçakların inişine izin verildiği, trafiğin normale döndüğü açıklandı.

Valilikten açıklama:

#

SENDE YORUM YAZ