Son Dakika


Aeroflot’un Azerbaycan’ın Gence kentinden Moskova’ya gerçekleştirdiği uçuşta, iniş sırasında yerinden çıkan bir ekipman kabin memurunun başına çarptı.
Aviatorshina’nın haberine göre olay, 12 Eylül’de Airbus A320 tipi uçağın Moskova Şeremetyevo Havalimanı’na inişinin ardından meydana geldi.
Uçağın yavaşlaması sırasında arka mutfaktaki bölmeden çıkan bir konteyner, karşısında oturan kabin memuruna çarptı.
Başında ezilme ve açık yara oluşan kabin memuru, kafa travması şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Uçaktaki 154 yolcu ile diğer beş mürettebat üyesinin yaralanmadığı bildirildi.
Olay sonrasında yapılan teknik kontrolde, konteynerin bulunduğu bölmenin bağlantı ve sabitleme sistemlerinde herhangi bir sorun tespit edilmedi.
BENZER HABERLER