logo

THY Patron Şeker İstanbul Havalimanı’nda bayramlaştı

THY Patron Şeker İstanbul Havalimanı’nda bayramlaştı

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Murat Şeker, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde İstanbul Havalimanı’nda görev yapan personel ile bayramlaştı.
THY Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şeker ve THY Genel Müdürü Ahmet Olmuştur, İstanbul Havalimanı terminalindeki personel, THY ekip terminalindeki kokpit ve kabin personeli, teknik hangarda çalışan teknisyenler ile seyahat eden yolcularla bayramlaştı.

Şeker, sosyal medya hesabında “Türk Hava Yolları ailesi olarak misafirlerimizi sevdiklerine güvenle ve konforla ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.
Şeker’in paylaşımı şu şekilde yer aldı;

Büyük bir coşkuyla kavuştuğumuz Kurban Bayramı boyunca, Türk Hava Yolları ailesi olarak misafirlerimizi sevdiklerine güvenle ve konforla ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Bayramın ikinci gününde İstanbul Havalimanı’nda görev başındaki çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek bayram sevincimizi paylaştık. Bu büyük operasyonumuzun arkasında emeği, fedakârlığı ve yüksek sorumluluk bilinciyle görev yapan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Türk Hava Yolları olarak AJet ile birlikte 22-31 Mayıs tarihlerini kapsayan tatil döneminde, 10.034’ü dış hat (326’sı ilave sefer) ve 6.510’u iç hat (499’u ilave sefer) olmak üzere toplam 16.544 sefer planladık. Bu uçuşlarımız ile birlikte genel toplamda yaklaşık 2 milyon 700 bin yolcu taşımayı hedefliyoruz.

Tatilin son günü olan 31 Mayıs Pazar günü ise her iki markamız ile toplamda 1.867 planlı sefer gerçekleştireceğiz. Aynı gün toplamda 305 binden fazla rezervasyonlu yolcu sayısı ile operasyon tarihimizin en yoğun gününü yaşayacak ve en yüksek rezervasyonlu yolcu sayısına ulaşarak bir rekor kıracağız.

 Bu bayramın beraberlik ve dayanışma ruhunu dünyanın dört bir yanına taşıyan tüm çalışma arkadaşlarımızın ve kıymetli yolcularımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerim ile tebrik ediyorum.


#

SENDE YORUM YAZ