logo

THY, “World of Wonder’’a sponsor oldu

THY, “World of Wonder’’a sponsor oldu

Dünyanın en fazla noktasına uçan Türk Hava Yolları, CNN International ile önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. THY, dünyaca ünlü sunucu Richard Quest’in “World of Wonder’ isimli yeni programına sponsor oldu.

CNN International Commercial (CNNIC) ortaklığı ile bu hafta başlayacak olan 30 dakikalık programda Richad Quest her hafta bir şehri tanıtacak.

THY’nin sponsorluğu dijital ortamı da kapsayacak. CNN Travel bünyesinde Quest’in keşfettiği şehirlerle ilgili ek içerikler yer alacak ve THY logosu bu içeriklerde de kullanılacak. Ayrıca THY marka kampanyası, CNN Televizyonu ve diğer dijital platformlarda da yayınlanacak.

Sponsorlukla ilgili konuşan CNN International Ticaret Başkanı Rani Raad, “Bu ortaklık, birinci sınıf içerik, yenilikçi yaratıcı çözümler ve CNN’nin çeşitli TV ve dijital platformlarının akıllıca kullanılmasıyla ilgili güzel bir kombinasyon” açıklamasını yaptı. Raad, “Türk Hava Yolları, sürekli genişleyen müşteri teklifini anlatmak için etkileyici bir hikayeye sahip ve bu projeyle, bu hikayeyi çeşitli CNN kanalları aracılığıyla dünyayla paylaşma fırsatı vermekten mutluluk duyuyoruz. CNN, sektöre yönelik standardı belirlemeye devam ederken, yeni fikirleri denemeye ve geleneksel reklamcılık çözümlerinin ötesine geçmeye istekli Türk Hava Yolları gibi iş ortaklarıyla çalışmayı daha çok seviyoruz” dedi.

THY ile seyahat edebilecek çok fazla insan olduğuna vurgu yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı ise, “CNN ile uzun süredir devam eden bir ilişkimiz var ve programın Richard Quest gibi tecrübeli bir isimle güvenli ellerde olacağını biliyoruz. İzleyicilerin sinerjileri ve İstanbul Yeni Havalimanı’nın yaklaşan açılışı ile bu program bizim için doğal bir seçim oldu” diye konuştu.

THY’nin dünya çapında 304 destinasyona uçtuğunu hatırlatan Aycı, “Richard’ın bu seri için seçtiği 13 varış noktası, gerçek bir kesit ve deneyimlerin bir karışımını sunuyor. İzleyenlerin çeşitliliğin tadını çıkaracağını ve dünyalarını genişletmek için ilham alacağını umuyoruz” dedi.

#

SENDE YORUM YAZ